CUR Commissie

CUR Commissie diepwanden van start

Op 24 november is de nieuwe CUR commissie Diepwanden van start gegaan die het bestaande handboek diepwanden uit 2010 zal gaan herzien. In de nieuwe versie zullen naast de projectervaring van de laatste jaren, ook de resultaten van promotieonderzoek van Rodriaan Spruit en Jan van Dalen en recent afstudeerwerk aan de TU Delft worden verwerkt. Daarnaast wordt het rapport nu in samenwerking met een aantal Belgische partijen opgesteld, dus ook hun kennis en ervaring zal worden verwerkt. Jan Jonker en Jan van Dalen zijn, evenals in de vorige editie, respectievelijk voorzitter en eindrapporteur. Secretaris is Rodriaan Spruit en Fred Jonker begeleidt het proces vanuit de CUR.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.