Prijs: Funderingsproject van het jaar 2016

Tijdens de Funderingsdag op 6 oktober 2016 mocht Jan van Dalen samen met Bjorn Vink, en Jan’s oud-collega’s Rens Servais en Javier Salazar de prijs voor het funderingsproject van het jaar in ontvangst nemen.

Een belangrijke overweging van de jury om nu juist dit project te verkiezen waren de wijze waarop in dit project met Georisico’s was omgegaan. Onder meer de geslaagde toepassing van Observational Method in het project, de wijze waarop aan de hand van proeven vooraf, de strenge eisen aan de in een cement bentonietsleuf afgehangen stalen damwanden zijn getoetst en de succesvolle toepassing van Geo communicatie in het project werden door de jury geroemd.

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.